Folynak az előkészületek az október elsejei váltásra

Folynak az előkészületek az október az október elsejei váltásra. Erről számolt be Ilia Csaba megválasztott polgármester. Lekérték a számviteli adatokat az önkormányzattól, hogy pontosan milyen a város helyzete, a bizottságok tagjai már megvannak, kiket szeretnének, tárgyalt a kistérségi polgármesterekkel, tájékozódtak a folyó beruházások helyzetéről. Megerősítette most is, senkit sincs szándékukban elküldeni a hivatalból.

Folynak az előkészületek az október elsejei váltásra

Lassan kettő hónapja, hogy a választásokra sor került. Az eltelt időszakban Ilia Csaba megválasztott polgármester nagyon fontosnak tartja, hogy október elsején már teljesen képben legyenek a város helyzetével. Éppen ezért az eltelt időszakban nem tétlenkedtek.

 

Az alakuló ülés októberben lesz, de már most pontos az elképzelésük a városi bizottságok tagjairól. Természetesen nem csak a városon belül vannak feladatok, hiszen Csurgó kistérségi központ. Ilia Csaba nagyon fontosnak tartotta, hogy pontos képet kapjanak a folyó beruházásokról is.

 

A megválasztott polgármester korábban már nyilatkozta, hogy minden híresztelés ellenére, senkit sem fognak elküldeni a hivatalból. A téma azonban azóta is a felszínen van.

 

 

 



Műsor

Szeptember 15. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet a Csurgói Református Templomból

  8.45: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin (2024. szeptember 15.)

13.45: Így történt – archívműsor

14.22: Forgószínpad – színházi magazin

14.51: A szomszéd vár - turisztikai magazin

15.20: Felvonásokon át az idő - dokumentumfilm

16.15: Vallási magazin – istentisztelet a Csurgói Református Templomból

17.00: Csurgói Hírmagazin (2024. szeptember 15.)

17.45: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár