Orvosokkal és a Kézmű Kft. ügyében is tárgyalt a megválasztott polgármester

Ahogy múlt heti magazinunkban hírt adtunk róla, Ilia Csaba több ügyben informálódott és folytatott tárgyalást, hogy október 1-jétől már érdemben tudjon dolgozni az új képviselő-testület. A megválasztott polgármester így tett a csurgói egészségügyi helyzet kapcsán is, illetve a Kolping Nagyváthy Középiskola területén működő Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. problémájának az időben történő megoldása érdekében.

Orvosokkal és a Kézmű Kft. ügyében is tárgyalt a megválasztott polgármester

Ilia Csaba több ügyben is tárgyalásokat folytatódott, illetve informálódott a kettő hónappal ezelőtt lezajlott választások óta, ahol ő kapott bizalmat polgármesterként október 1-jétől kezdődően. Költségvetési számadatokat kért a város helyzetéről, nagyrészt eldőltek a bizottsági tagok, tárgyalt a környező települések polgármestereivel, informálódott a folyó beruházásokról. Mindezek mellett a csurgói egészségügy is előtérbe került.

 

A megválasztott polgármester tárgyalásokat kezdeményezett egy konkrét problémáról, amely a Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. csurgói üzemegységét érinti. A megoldással kapcsolatban elmondta, jelenleg három lehetőség is szóba került. S hogy végül melyik lesz a legoptimálisabb, az a további tárgyalások és helyszíni bejárások során fog kiderülni, valószínűleg pár héten belül.

 

 

 



Műsor

Szeptember 15. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet a Csurgói Református Templomból

  8.45: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin (2024. szeptember 15.)

13.45: Így történt – archívműsor

14.22: Forgószínpad – színházi magazin

14.51: A szomszéd vár - turisztikai magazin

15.20: Felvonásokon át az idő - dokumentumfilm

16.15: Vallási magazin – istentisztelet a Csurgói Református Templomból

17.00: Csurgói Hírmagazin (2024. szeptember 15.)

17.45: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár