Nyári gyermekfelügyelet a Családsegítő Központban

Összesen hat héten keresztül várta ezen a nyáron is a felügyeletre szoruló gyermekeket a Kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat. A lehetőséget azok a családok vehetik igénybe, ahol a szülőknek a munkájuk miatt ez problémát okoz. Mindezt augusztus közepéig tudja biztosítani az intézmény.

Nyári gyermekfelügyelet a Családsegítő Központban

A Csurgó Járási Családsegítő és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat éves munkái között már hosszú évek óta szerepel a nyári gyermekfelügyelet, mellyel több rászoruló családnak tudnak segíteni, ahol dolgoznak a szülők és problémát jelent nyári szüneten lévő csemetéik elhelyezése arra az időre. Ahogy minden esztendőben, most is összesen hat héten keresztül tudják ezt biztosítani, melyből négy hét el is telt, hiszen már augusztus van.

 

A gyermekek létszáma minden héten változó volt, de a maximális lehetőséget egyik héten sem használták ki a szülők. A hátralévő kettő hétre sajnos már nem lehet jelentkezni, mivel a pontos létszámot már le kellett jelenteni az étkezést biztosító Eötvös Általános Iskola konyhája felé.

 

 

 



Műsor

Szeptember 15. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet a Csurgói Református Templomból

  8.45: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin (2024. szeptember 15.)

13.45: Így történt – archívműsor

14.22: Forgószínpad – színházi magazin

14.51: A szomszéd vár - turisztikai magazin

15.20: Felvonásokon át az idő - dokumentumfilm

16.15: Vallási magazin – istentisztelet a Csurgói Református Templomból

17.00: Csurgói Hírmagazin (2024. szeptember 15.)

17.45: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár