Legendás magyar dalok a közösségi házban

Legendás magyar daloktól volt hangos a közösségi ház nem régiben. A Legendás Zenekarnak köszönhetően történelmi bepillantást nyerhetett a szép számú közönség az 1960-as évektől egészen az 1990-es évekig tartó időszak legnagyobb slágereibe, miközben kulisszatitkok és történetek is elhangzottak.

Legendás magyar dalok a közösségi házban

Többek között ez a Zalatnay Sarolta sláger is elhangzott azon a zenei időutazáson, melyen a Legendás Zenekar kalauzolta végig a közösségi házban a szép számmal megjelent zenerajongókat. A Petőfi Kulturális Program keretében megvalósult rendezvényen a legnagyobb magyar slágerek hangzottak el az 1960-as évektől az 1990-es évekig.

 

Az Illés mellett természetesen más legendás hazai együttesek dalai is elhangzottak, mindenféle műfajban. Így nyilván a diszkó sem maradhatott ki, melyből egy egyveleg szólt többek között.

 

Ki ne ismerné Szűcs Judit slágerét, vagy éppen a Beatrice első befutott dalát, a „Gyere kislány, gyere” címűt, melyet követően jött a műfaji váltás az együttes életében. A korszaknál maradva, jól hangzott a Lokomotív GT dala is, remek előadásban.

 

A Legendás Zenekar a koncertjén rengeteg slágert idézett fel, például Soltész Rezsőtől vagy éppen a Neoton Familiától. A zenei szünetekben pedig különböző történetek, kulisszatitkok hangzottak el a híres magyar együttesek életéből, mellyel alaposabban meg sikerült világítani az adott korszakot, illetve egy-egy dal születésének körülményeit. A zeneszeretők mindennek köszönhetően egy rendkívül jó hangulatú vasárnap délutánon szórakozhattak a közösségi ház által nyert pályázatnak köszönhetően.

 

 

 



Műsor

Szeptember 15. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet a Csurgói Református Templomból

  8.45: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin (2024. szeptember 15.)

13.45: Így történt – archívműsor

14.22: Forgószínpad – színházi magazin

14.51: A szomszéd vár - turisztikai magazin

15.20: Felvonásokon át az idő - dokumentumfilm

16.15: Vallási magazin – istentisztelet a Csurgói Református Templomból

17.00: Csurgói Hírmagazin (2024. szeptember 15.)

17.45: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár