Tanévnyitó az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskolában

Ahogy az elmúlt években történni szokott, most a csurgói iskolák közül elsőként most is az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskolában nyitották meg az új tanévet, mégpedig szeptember 1-jén, vasárnap késő délután. Szokás szerint, külön köszöntötték az elsősöket, akik műsorral készültek. Az alapfokú oktatási intézményben 251 tanuló számára kezdődött meg az oktatás.

Tanévnyitó az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskolában

Az intézmény harangja köszöntötte az első osztályosokat az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskola tanévnyitó ünnepségén, melyre szeptember 1-jén, vasárnap 17 órakor került sor. A kisiskolások elfoglalták helyüket, majd Maria Montessori gyermekekről szóló nagyon szép sorai hangzottak el bevezetésként. Eléneklésre került a Himnusz, melyet követően rögtön a tanévnyitói beszédre került sor.

 

A folytatásban az elsősöké volt a főszerep. Először egy vers hangzott el tiszteletükre.

 

Az óvoda vezetősége, szintén a hagyományoknak megfelelően, hivatalosan is elbocsátotta kötelékeikből egykori nagycsoportosait, akik előtte nagyon kedves műsorral köszönték meg szívélyes iskolai fogadtatásukat.

 

Sikesdi Veronika igazgató kézfogással üdvözölte az új Eötvösös diákokat, mindkét osztályt természetesen, egy emléklapot átnyújtva számukra. A tanévnyitó részeként kettő nyugdíjba vonult pedagógustól is elköszöntek. Szabóné Stenna Beáta igazgatóhelyettes nyújtott át a megbecsülés jeleként virágot Nagy Béláné és Rátki Tamás Béláné tanárnőknek, akik megkezdték jól megérdemelt, remélhetőleg békés, örömteli pihenésüket. Záráként pedig a Szózat hangjai csendültek fel. A II. Rákóczi Általános Iskolában szeptember 2-án, hétfőn reggel nyitották meg az új tanévet, a Kolping Nagyváthy János Katolikus Középiskoláéval egy időben.

 

 

 



Műsor

Szeptember 16. hétfő

18.26: Diagnózis - egészségügyi magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt – archívműsor

19.50: Képújság

22.00: Csurgói Híradó

22.16: Így történt – archívműsor

23.00: Diagnózis - egészségügyi magazin

23.33: Képújság

 

Szeptember 17. kedd

  7.00: Csurgói Híradó

  7.16: Képújság

10.00: Csurgói Híradó

10.16: Képújság

13.00: Csurgói Híradó

13.16: Így történt – archívműsor

14.00: Képújság

16.00: Csurgói Híradó

16.16: Képújság

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt – archívműsor

20.00: Diagnózis - egészségügyi magazin

20.33: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár