Természetfotó kiállítás „Fókuszban a szarvas” címmel

„Fókuszban a szarvas” címmel nyílt kiállítás a közösségi házban szeptember 13-án, pénteken. Szigeti Edit gyönyörű fotói engednek bepillantást nyerni a természet szépségébe. A szeptember végéig megtekinthető tárlatot, Márton-Szűcs Brigitta intézményvezető köszöntőjét követően, Galamb Gábor, a Kaszó Zrt. vezérigazgatója ajánlotta a látogatók figyelmébe.

Természetfotó kiállítás „Fókuszban a szarvas” címmel

Kürtszó hangjai csendültek fel a közösségi ház emeltén szeptember 13-án, pénteken délután, amikor egy természetfotó kiállítás megnyitójára került sor. A Szigeti Edit csodálatos képeiből álló galéria a „Fókuszban a szarvas” címet kapta. Az eseményen a házigazda kulturális intézmény vezetője köszöntötte az érdeklődőket.

 

A tárlatot a Kaszó Zrt. vezérigazgatója ajánlotta a természetet szeretők figyelmébe. Gondolatai elején a fotóművész sokszínű munkásságát emelte ki. Megnyitójának befejezéseként Szigeti Edittől idézett nagyon szép, a természetet maximálisan tisztelő mondatokat.

 

Egy vers és egy ének is elhangzott a végén. Utóbbit a kiállító természetfotós lánya adta elő.

 

Kürtszóval kezdődött a megnyitó és kürtszóval is fejeződött be. A fotók szeptember 30-ig tekinthették meg az érdeklődők. Márton-Szűcs Brigitta köszöntője végén elmondta, ez csak a kezdet, a jövőben szeretnének több kiállítást is szervezni, többféle témában.