Ünnepélyes keretek közt átadták a felújított Mesevár Tagóvoda épületét

Ünnepélyes keretek között került átadásra a felújított, korszerűsített Mesevár Óvoda épülete. A gyermekek műsora után került sor a beszédekre, illetve a szalagátvágásra. Elhangzott, hogy van ugyan még felújításra váró rész, de a mostani, kettőszáz millió Ft-os állami támogatásból megvalósult fejlesztés mellett már egy korszerű környezet várja az óvodásokat és az itt dolgozókat egyaránt.

Ünnepélyes keretek közt átadták a felújított Mesevár Tagóvoda épületét

Régi álom valósult meg Felső-Csurgón. Felújításra került ugyanis a Mesevár Tagóvoda. Az átadási ünnepségére szeptember 20-án, pénteken délelőtt került sor. Elsőként az ovisok műsorára került sor.

 

A folytatásban a beszédekre került sor, melyek egybehangzóan a köszönetekről szóltak. Elsőként Szászfalvi László mondta el ünnepi gondolatait.

 

Az eseményen részt vett a pályázati forrást biztosító vármegyei közgyűlés elnöke Bíró Nórbert is.

 

Füstös János polgármester büszkeségét fejezte ki, hogy olyan beruházást sikerül most átadni, amely Csurgó jövő nemzedékét érinti.

 

A Városi Óvodák vezetője az óvodások és az óvó nénik álmainak megvalósulását hangsúlyozta.

 

A beruházást egy nagykanizsai vállalkozás, a Gejzír Kft. végezte. Az elvégzett munkákat a cég ügyvezetője részletezte.

 

Az átadó ünnepség folytatásában Göndics János esperes, plébános áldotta meg a felújított épületet.

 

Az esemény végén természetesen átvágásra került a nemzeti színű szalag a beszédet mondó díszvendégek, a kivitelező cég képviselője és az óvodák vezetője által. Zárásként pedig a résztvevők körbejárták az új, modern környezetet, amely hamarosan fogadja majd az ovisokat és az itt dolgozókat.