A ballagással együtt tartották a tanévzárót az Eötvös Iskolában

Ebben az esztendőben a ballagással együtt tartották meg a tanévzárót az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskolában. Az intézmény kettő nyugdíjba vonuló kollégájától is elköszönt.

A ballagással együtt tartották a tanévzárót az Eötvös Iskolában

Rendhagyó módon, a zászlóátadás ceremóniáját követően került sor a tanévzáróra az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskolában, egybekötve a ballagással. Rögtön az elején Sikesdi Veronika igazgató beszédére került sor.

 

A folytatásban átadták a könyvjutalmakat azoknak a tanulóknak, akik jeles tanulmányi eredményt értek el, illetve példamutató volt a szorgalmuk. De azok is kaptak elismerést, akik a diákönkormányzatban végeztek aktív tevékenységet. Az eseményen rést vett Bolla Szilárd, a labdarúgó szakosztály utánpótlás edzője és elnökségi tagja, aki nem érkezett üres kézzel. Beszéde után adta át a bajnokcsapat tagjainak a klub ajándékát.

 

Az intézmény elköszönt két nyugdíjba vonuló dolgozójától. Bodó Gyöngyi hitoktatónak és Gáncsos Ildikó rajszakos pedagógusnak Szabóné Stenna Beáta igazgatóhelyettes nyújtott át egy-egy csokor virágot, megköszönve sokéves munkájukat. Végezetül pedig hivatalosan is befejezetté nyilvánította a tanévet Sikesdi Veronika igazgató, majd zárásként elénekelték a Szózatot.