Több mint húszan jelentkeztek az Alsoki Hittantáborba

Huszonegy gyermek részvételével zajlott ezen a héten az Alsoki Református Gyülekezet idei hittantábora. Mottója így szólt: „Éld át!”. Ennek kapcsán a különböző bibliai történetek segítségével, részletes megismerésével olyan fontos dolgokról volt szó, mint az öröm vagy a hála. Természetesen nem maradtak el a vidám játékok és a megszokott kirándulás sem.

Több mint húszan jelentkeztek az Alsoki Hittantáborba

Zöldellő bokrok, virágok díszítette udvar, ideális időjárás, csocsó, foci és egyéb játékok, jókedv, illetve ismét egy vidám kis csapat. Minden együtt volt tehát ahhoz, hogy a vakációzó gyerekek egy héten át jól érezhessék magukat az Alsoki Református Gyülekezet hittantáborában, amely több mint tíz esztendeje kerül megszervezésre minden nyáron. A július 1-jétől 7-ig zajló esemény foglalkozásait megint csak egy új mottó határozta meg.

 

Szászfalvi Lászlóné nagyon fontosnak tartja a tábor keretében megtartott bibliaórákat, hiszen gyakorlatilag ez az egy hétnek a lényege, hogy a gyermekek ne csak játékkal töltsék, hanem meghallgassanak egy-egy történetet és ehhez fűződő magyarázatot kapjanak, ezek kapcsán pedig fontos dolgokat tanuljanak.

 

Az egy hét programja az eddigi évek alatt jól beváltak szerint lett megtervezve idén is.