Felújították az Eötvös Iskola tetejének a legkritikusabb részét

A ballagást és tanévzárót megelőzően az Eötvös Általános Iskolában a felújított tetőszerkezet ünnepélyes átadására került sor. Annak is az irodák feletti, legkritikusabb része. Az eseményen több meghívott vendég vett részt, akik mindannyian kihangsúlyozták, méltó körülményeket kell biztosítani a tanulóknak és az itt dolgozóknak egyaránt.

Felújították az Eötvös Iskola tetejének a legkritikusabb részét

Az első emeleti irodák beázott falai jól mutatják, hogy bizony ezek a helyiségek már balesetveszélyesek voltak. Felettük ugyanis a tetőszerkezet alaposan megrongálódott. Sajnos viszonylag hosszú ideig nem sikerült előteremteni az anyagi forrást a javítására, de szerencsére kiírásra került egy pályázat, melyen sikerült rá pénzt nyerni. A tető elkészült, melyet ünnepélyes keretek közt adtak át. Az eseményen elsőként sz intézmény igazgatója mondta el köszöntő gondolatait.

 

A kulturális műsorszám után Szászfalvi László országgyűlési képviselő adta át a beruházást, aki három szó köré csoportosította mondanivalóját..

 

A folytatásban Füstös János polgármester hangsúlyozta a beruházás jelentőségét.

 

Az átadón természetesen jelen volt a fenntartó kaposvári központ vezetője is. Sinka Szilvia Krisztina kiemelte, pontosan tudják, vannak még károk, amik helyreállításra várnak, de jelenleg az volt a legfontosabb, hogy ne ázzon be az épület.

 

A beszédet mondók közül mindenki köszönetet mondott mindazoknak, akik részesei voltak a megvalósításnak. Akár a pályázat pozitív elbírálásának segítésében, akár a kivitelezésben.