Lezárták a tanévet a Kolping Nagyváthy Középiskolában

Középfokú oktatási intézményeink közül elsőként a Kolping Nagyváthy János Katolikus Középiskolában zárták le a tanévet. Vargáné Nagy Viola igazgató kihangsúlyozta, mintegy másfél osztálynyi diáknak lett megszüntetve idő előtt a tanulmányi viszonya túl sok hiányzás, vagy éppen a házirend súlyos megsértése miatt. Mindemellett számos siker született a különböző tanulmányi, szakmai, illetve sportversenyeken, illetve átlag felettiek voltak az eredmények az eddigi vizsgákon. Így összességében eredményes időszakon vannak túl.

Lezárták a tanévet a Kolping Nagyváthy Középiskolában

183 tanítási nap után az aulában gyülekeztek a Kolping Nagyváthy János Katolikus Középiskola tanulói és tanárai június 14-én, pénteken reggel. Ekkor került ugyanis sor a hivatalos tanévzáróra. Az intézményben számos örömteli, pozitív esemény történt szeptembertől júniusig, ami összességében elégedettségre adhat okot.

 

Ahogy Vargáné Nagy Viola igazgató beszédében elhangzott, az intézmény nagyon komolyan veszi diákjaitól a kötelezettségeik betartását, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 39-nek szüntették meg idő előtt a tanulmányi viszonyát.

 

Év közben rendkívül súlyos gondot okozott a tornacsarnoknak a komoly beázása. De szerencsére megoldódni látszik a probléma. Minden rossz ellenére az igazgató összességében elégedett az elmúlt tanévvel.