Felújítást adtak át, érmeket osztottak a labdarúgók

Rendkívül sikeres évadot zárt a CSTK, vagyis a labdarúgó szakosztály. A felnőttek az utóbbi évek legjobb helyezését érték el, illetve az utánpótlás korosztályban több csapatuk is felállhatott a dobogóra, akik közül bajnokot is köszönthettek. Az éremosztásra egy ünnepség keretében került sor, ahol átadták a legújabb fejlesztést is, az öltözők hőszigetelését.

Felújítást adtak át, érmeket osztottak a labdarúgók

Június hatodikán, csütörtökön délután hivatalosan is lezárta a Csurgói Torna Klub a befejeződött bajnoki évadot. Az éremátadó ünnepségen elsőként a legújabb infrastrukturális fejlesztés került felavatásra, mégpedig az 1985-ben épült öltöző külső hőszigetelése. Az eseményen részt vett Szászfalvi László országgyűlési képviselő és Füstös János polgármester is.

 

A hőszigetelés felavatását követően a rendezvényen a hosszabb időt az utánpótlás csapatok éremosztója jelentette. A labdarúgó szakosztály fiataljai nagyon szép évadot tudhatnak maguk mögött, számos érmet begyűjtve.

 

Természetesen nagyon fontos a felnőtt csapat szereplése is. Labdarúgóink ugyan nem állhattak dobogóra, de ők is büszkék lehetnek az elért helyezésükre, hiszen az utóbbi esztendők legjobb szereplését tudhatják magukénak.

 

A klub elnöke, Tamás István elmondta, a felnőtt együttessel kapcsolatban, hogy nem szeretnék megtörni az évről-évre építkező, egyre jobb helyezést, a következő bajnoki évadban ismét csak szeretnének előrébb lépni. Ezzel kapcsolatban kiemelte, mindehhez meg vannak a szakmai és infrastrukturális feltételek egyaránt.